Release 2.15

Workflow verbeteringen

Status filter

Het is opnieuw mogelijk om op status van een bedrijf te filteren in de overzichtslijst van bedrijven als Kamermedewerker. Zodoende kunnen bedrijven met de status Nieuw sneller teruggevonden worden.

Overzichtslijst bedrijven met filters

Nieuw registratieverwerkingsproces

Voor de Kamers is er een nieuw registratieverwerkingsproces gemaakt die ervoor moet zorgen dat er minder dubbele registraties zijn. Indien een bedrijf een nieuwe registratie bij de Kamer doet, zal deze moeten verwerkt worden in het Verwerken tabblad.

Een afbeelding van dit tabblad is hieronder weergegeven. Langs de rechterkant is er de mogelijkheid om het bedrijf te activeren. Daaronder is een lijst opgenomen van registraties voor het zelfde ondernemingsnummer. Langs de linkerkant is er de mogelijkheid om een commentaar te zetten. Dit kan gebruikt worden bijvoorbeeld indien er iets misgelopen is met de registratie en dat Jan Peeters dit zal opvolgen. Dit tabblad is enkel zichtbaar voor de Kamermedewerkers.

Het verwerkingstabblad

Zo lang het bedrijf niet geactiveerd is via deze weg, is het niet mogelijk om de status van het bedrijf aan te passen. De oude manier van het bedrijf te activeren, werkt dus niet meer.

Nieuwe CO font

Vanaf deze release zal een nieuwe font gebruikt worden om de CO in te vullen. Er werd gekozen voor het font Droid sans. Dit is een monospaced font dat alle nodige karakters heeft om zowel Latijnse talen als Cyrillische talen en Turks en Grieks te ondersteunen. Gezien het een monospaced font is, laat het ook toe om de opvulling van de vakken van de CO beter te berekenen.

Was this helpful?

1 / 1

Een reactie achterlaten 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *