Release 2.14

Nieuwe homepagina

Tijdens deze update heeft de homepagina een nieuw jasje gekregen. De niet-ingelogde delen zoals het loginscherm en het registratiescherm kregen deze opmaak.

Workflow verbeteringen

Contact informatie

Het is vanaf nu mogelijk dat de aanvrager een telefoonnummer ingeeft. Het telefoonnummer kan bij de profielgegeven worden ingevuld of tijdens de aanvraag. Hieronder is een afbeelding van het profiel waar een het telefoonnummer kan worden ingegeven. Het telefoonnummer is steeds optioneel.

Telefoonnummer veld op het profiel

Tijdens de aanvraag kan ook het telefoonnummer ingegeven worden. Dit kan tijdens het nakijken van de gegevens op de overzichtspagina. Hiervan is een afbeelding hieronder getoond. Het telefoonnummer wordt hier gekopieerd van en naar het veld op de profielpagina.

Telefoonnummerveld tijdens aanvraag

De kamer kan het telefoonnummer consulteren in de metadata van de aanvraag. Door op de naam van het bedrijf te klikken, wordt de extra informatie van het bedrijf en de aanvrager getoond. Deze toont nu ook het telefoonnummer van de aanvrager. Zie ook de screenshot hieronder.

Telefoonnummer in de metadata

Start vanaf template

Vanaf nu is het mogelijk om te zoeken in de bestaande templates vanuit het CO startscherm. Hieronder is een afbeelding opgenomen.

Start vanaf template met zoekbalk

Snelfilters

Met de nieuwe update zijn er twee nieuwe snelfilters beschikbaar in de overzichten van de aanvragen voor de kamermedewerkers. De eerste snelfilter Verwerken toont alle nog te verwerken aanvragen te beginnen met de aanvraag die al het langst staat te wachten. De tweede snelfilter Printen geeft alle aanvragen weer die nog af te drukken zijn door de kamer, te beginnen met de aanvraag die al het langst staat te wachten. Hieronder is een screenshot opgenomen waar de snelfilters te vinden zijn.

Aanduiding van de snelfilters

Kamerprofiel

Tijdens deze update werd een extra rapport voor kamermedewerkers beschikbaar gesteld. Dit rapport noemt het Kamerprofiel en bevat enkele karakteriserende parameters. Hieronder is een screenshot te zien met welke parameters beschikbaar zijn.

Kamerprofiel rapport

Printversie

Voor de kamermedewerkers werd de printversie verder uitgebreid. Deze bevat nu onderstaande velden.

  • ID van de aanvraag
  • Verwerkingsdatum
  • Volledige nummer
  • Naam van de ondertekenaar
Extra velden in printversie

Wijziging UK

Gezien de UK de EU verlaten heeft sinds 01/01/2021 is het vanaf deze update niet meer mogelijk om European Union(United Kingdom) te selecteren als land van oorsprong of bestemming.

Deze verandering heeft ook invloed op de FTP-gebruikers. Uitleg voor de FTP-gebruikers werd in dit artikel opgenomen. Tevens werd ook een mail gestuurd naar de FTP-gebruikers en/of hun IT afdeling.

Documentatie toegang

Vanaf deze update zullen gebruikers direct verwezen worden naar de documentatiewebsite als men op de help-knop drukt in DigiChambers. De afbeelding hieronder toont aan welke knop bedoelt wordt.

Help-knop in DigiChambers

Was this helpful?

1 / 0